05318624482

2021 ERKEK GİYİMİNDE NELER MODA?

Şüphesiz ki son dönemlerde modanın tek hakimi oversize kalıplar.

2021 ERKEK GİYİMİNDE NELER MODA?

Moda, farklı renk, desen, model ve kalıplarıyla uçsuz bucaksız bir kavramdır. Ve her sene değişmektedir. Peki 2021 erkek giyiminde neler moda?

Minimalizm

Minimalizm giyim tarzı, az ve öz kıyafetle giyinmeyi, dolap oluşturmayı tercih etmektir. Bu giyim tarzında az kıyafet ile yaşamak tercih edildiği için daha sade renk, desen ve rahatlık hakimdir.

Çantalar

Kadın giyiminde olduğu gibi artık erkek giyiminde de çanta kullanmak moda haline gelmiştir. Çapraz bel çantaları, askılı omuz çantaları, bavul tarzı büyük modeller ve telefon için boyuna takılan askılar 2021 yılında erkek giyiminde modadır.

Kaşe Kabanlar

erkek oversize kaşe kaban

2021 erkek giyim modasında diğer önemli parça ise kaşe ceketler ve kabanlardır.. Bohem tarzı ceketler krem, haki, kahverengi, antrasit gibi renklerde kullanabilir.

Örgü Kazaklar

Örgü kazaklar ve ince trikolar 2021’de erkek giyim modasında en çok tercih edilen parçalardır. Kumaş pantolon, kot pantolon ve takımla kombin edilen bu parçalar erkek giyim modasında vazgeçilmez hale gelmiştir.

Deri Ceket

Her sene moda olan deri ceketler 2021 erkek giyiminde de görülmektedir. Klasik ve düz kesimli deri ceketleri her kıyafetle kombinlemek mümkündür.

Güneş Gözlükleri

2021 erkek giyim modasında trend olan aksesuarlardan birisi de güneş gözlükleridir. Özellikle kalın kemik çerçeveli büyük ve farklı renklerdeki güneş gözlüklerinin kullanımı tercih edilmektedir.

Şortlar

Takımlarla, trikolarla, sweatshirtlerle kısacası her kombinle uyum sağlayan şortlar 2021 erkek giyim modasında her mevsimde ve her kombinle görülmektedir.

Bol Pantolonlar

2021 erkek giyim modasında değişim yaşayan diğer parça ise pantolonlardır. 2021 yılında, skinny pantolonların yerini geniş ve bol yapıdaki pantolonlar almıştır.

Eşofman Takımları

erkek eşofman takımı

2021 erkek giyim modasıyla birlikte modaya rahatlık hakim olmaya başlıyor. Hem şık hem de rahat hissedebilmeniz için rahatça takım olarak giyip dışarı çıkabileceğiniz eşofman takımları bu modanın öncüsü oluyor.  

Sandalet ve Terlikler

Modadaki rahatlık hakimiyetinin tamamlayıcı parçası olarak, kalın bantlı sandaletler ve parmak arası terlikler oldukça popüler. Hemen hemen her spor tarzda kombinlenebilir.

Oversize T-shirt ve Sweatshirtler

erkek beyaz oversize sweatshirt

Şüphesiz ki son dönemlerde modanın tek hakimi oversize kalıplar. 2021 erkek modasında da oversize t-shirt ve sweatshirtler tüm markaların koleksiyonunda yer alıyor. Çabasız şıklıklar, sportif tarzlar ve cool görünüm 2021'de sokak stilinin vazgeçilmezi

2021 erkek giyim modasına damgasını vuran en önemli detay ise çok canlı renklerin kullanılmasıdır. Pembe, kırmızı, mavi, sarı, yeşil gibi renklerin yanı sıra farklı figürler ve detaylar da kullanılmaktadır.

20 Ağu 2021 14:04
SSL Visa Mastercard Troy Amex

© 2019 KYS Tekstil İth. İhr. San. ve Tic. Ltd. Şti. Tüm hakları saklıdır.

Hipotenüs Hipotenüs® Yeni Nesil E-Ticaret Sistemleri ile Hazırlanmıştır.